Mapa web | Veterinari a Barcelona | VET PLUS

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Mapa web

Clínica veterinària a Barcelona
A Vet Plus ens agrada cuidar de la teva mascota, utilitzant els millors mitjans tècnics i humans. Vine a visitar-nos a la nostra clínica veterinària a Barcelona.
Veterinaris Vet Plus
A Vet Plus tenim un equip de veterinaris a Barcelona especialistes en petits animals, dermatologia i medicina bioreguladora.
Medicina bio-reguladora
La medicina bio-reguladora pot substituir o completar un tractament convencional, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la mascota. A Vet Plus tenim amb veterinaris especialistes en aquest tipus de tractaments, amb visites a domicili per a casos especials.
Serveis
Situació
T'esperem a Vet Plus per cuidar del teu millor amic, amb proximitat i professionalitat. Trobaràs la nostra clínica veterinària a Sant Martí (Barcelona)
Cites online
Pots sol·licitar còmodament la teva cita mitjançant el següent formulari. Si necessites el servei veterinari d'urgències, truqui al telèfon 934501905 i gestionarem la situació de forma ràpida i professional. LES HORES DE VISITA ON LINE ES DE 11-1H I DE 5,30-7,30H.
Consells
A Vet Plus volem prevenir abans que curar. Per això, en aquesta secció volem mostrar-te consells i cures per la teva mascota
Avisos legals i política de privacitat
Secció de recull els avisos legals relacionats amb el compliment de la LSSI.
Política de Cookies
Sección que recoge la política de cookies.
Accessibilitat
Consells sobre accessibilitat a través de combinacions del teclat.
Mapa web
Aquesta secció