Clínica veterinària a Barcelona | Vet Plus | Veterinari a Barcelona | VET PLUS

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Vet Plus, la teva clínica veterinària a Barcelona

A Vet Plus ens agrada cuidar de la teva mascota, utilitzant els millors mitjans tècnics i humans. Vine a visitar-nos a la nostra clínica veterinària a Barcelona.

clinica veterinària a barcelona

L'afecte i cura que necessita
“Volem que tant tu com ell us sentiu com a casa, en un ambient proper i professional”

A Vet Plus entenem el servei des d'un punt de vista vocacional. Per això, els professionals titulats que treballem a la clínica veterinària a Barcelona, oferim un servei proper, professional i especialitzat, en la cura o tractament, principalment de gossos i gats.

En 20 anys de professió, hem adaptat els serveis veterinaris als últims tractaments del sector, renovant i ajustant als aparells d'última generació.

Les instal·lacions de la clínica veterinària a Barcelona estan equipades per poder oferir al mateix centre tots els serveis necessaris: higiene, diagnòstic i tractament de la teva mascota.

clínica veterinària a barcelona

Encara que tractem tota classe de petites mascotes, la nostra clínica veterinària a Barcelona està especialitzada en gats. L'equip veterinari que formem Vet Plus ens hem format en medicina bio-reguladora, i estem especialitzats a oferir teràpies de medicina natural, que poden complementar o substituir a la medicina tradicional. Aquestes teràpies, avalades mitjançant estudis clínics, poden permetre que el teu petit amic millori substancialment la seva qualitat de vida, reforçant el seu sistema immune i facilitant la recuperació.

Ja saps, si busques una clínica veterinària a Barcelona, amb els serveis més complets, t'esperem a Vet Plus per cuidar d'ell com es mereix.

Trobaràs la clínica veterinària a Barcelona, localitzada a:
Carrer de Còrsega, 707, 08026 Barcelona
Telèfon (URGÈNCIES també): 934501905
Veure mapa