Veterinari a Barcelona | VET PLUS | Veterinari a Barcelona | VET PLUS

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Equip Vet Plus, veterinaris a Barcelona

A Vet Plus tenim un equip de veterinaris a Barcelona especialistes en petits animals, dermatologia i medicina bioreguladora.

A Vet Plus tenim el millor equip de veterinaris a Barcelona, que tractarà al teu petit amic amb proximitat i professionalitat. Som amants dels animals i cada dia ho demostrarem, convertint la visita al veterinari en un moment satisfactori.

veterinari barcelona
Robert Pomar García. Veterinari llicenciat per la UAB

Llicenciat en Veterinària per la UAB l'any 1990, (col.1535) Robert Pomar és el director de la clínica VET PLUS desde l'any 1992.

Membre de AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) sempre s'ha dedicat a la medicina veterinària.

En constant formació, Robert ha assistit a multitud de congressos i reunions científiques, com els congressos nacionals de l'Associació Veterinària d'Especialistes en Petits Animals, els congressos de AMVAC, congressos d'especialitats veterinàries, Grup d'Especialistes en Dermatologia, entre uns altres.

Per adaptar els serveis als últims avanços del sector, Robert ha participat en diferents cursos de cardiologia, anestèsia, cirurgia, aparell digestiu i etologia, entre uns altres.

Actualment la seva especialitat està encaminada a la Medicina Bio-reguladora.veterinari barcelona

Regina Daza López. Auxiliar de veterinària

Regina treballa de ATV (Auxiliar Tècnica Veterinària) a VET PLUS desde l'any 2004.
S'ocupa de les tasques d'administració, atenció al públic, assistència veterinària i quiròfan. Ha realitzat diversos cursos i seminaris de formació continuada.Veterinari especialista en Traumatologia
Jordi Fontanet: Especialista en Traumatologia

Llicenciat en Veterinària per la UAB l'any 1990.
En constant formació, s'ha especialitzat en traumatologia i ha assistit a nombrosos cursos i seminaris, d'entre els quals podem destacar:

- Jornades de Traumatologia - Any 1997.
- Seminari de Traumatologia en Veterinària d'AVEPA - Any 1998-99.
- Curs Teòric-Pràctic d'Actualització de genoll i Pròtesi de Maluc no Fonamentada - Societat Espanyola de Traumatologia i Ortopèdia.
- Jornada teòrica-pràctica del Membre anterior (espatlla-carp) - Maig 2007
- Experiència laboral clínica de 20 anys
- Publicació nacional per a la revista Petits Animals - Article: Tècnica de suport per a la correcció luxació lateral de la ròtula.

Francesc Bertroli Mota: especialista en Oftalmologia
veterinari oftalmologia barcelona

Llicenciat per la UAB l'any 1989 (col nº 1925)

Diplomat en Oftalmologia per la UAB l'any 2000, dedica gran part de la seva activitat professional a l'estudi i tractament de les patologies oculars.

Ha estat ponent en els cursos nacionals d'oftalmologia, d'entre els quals podem destacar el Curs de Microcirurgia Ocular i Queratopaties.
Ha participat en diferents cursos de l'especialitat, tant a escala nacional com a internacional.
Actualment centra el seu servei a l'àrea de la cirurgia de cataractes i còrnia.