WhatsApp:
675 848 081
Visita'ns a
Instagram ▸

Serveis al pacient
_____

 

Medicina

 

A Vetplus, no només ens encarreguem del benestar de la seva mascota, sinó que també prevenim l’aparició de noves malalties. Les visites periòdiques, les dietes veterinàries, les analítiques, les vacunes i la desparasitació externa i/o interna és essencial per a tenir una bona salut.

 

Cirurgia

 

La clínica veterinària VetPlus disposa d’un quiròfan perfectament equipat en el que es treballa amb les màximes condicions de seguretat i esterilitat.
El nostre quiròfan disposa d’anestèsia inhalatoria que dóna una gran seguretat i fa que els nostres pacients es despertin als pocs minuts. Les intervencions que realitzem es fonamenten en esterilitzacions, cirurgies abdominals, traumatològiques i oftalmològiques. També realitzem qualsevol cirurgia, i neteges de boca amb equip d’ultrasò per aconseguir una bona higiene dental, evitant l’aparició de tosca a les dents.

 

Raigs X

 

El Raigs X es un mètode de diagnòstic d’alta importància en l’àmbit veterinari.
L’animal ha de romandre quiet mentres se li fa la imatge digital (sempre se li faràn dos projeccions). En la majoria d’aquests estudis es realitzarà una imatge lateral i una altre ventro-dorsal. El resultat obtingut es comenta a la mateixa visita, tot i que pot haver casos en els que es requereixi d’un especialista per el diagnòstic del pacient.
L'última incorporació a la clínica veterinària VetPlus és la radiografia digital d’alta qualitat i d’alta resolució.

 

Anàlisi

 

Els anàlisis de sang són fonamentals per al diagnòstic i control de moltes malalties.
De la mateixa manera, serveixen per realitzar un seguiment de l’animal amb patologia, en gossos geriàtrics o de control en els plans de salut.
Els anàlisis són fonamentals en els pre-anestèsics. Disposem d’analitzadors a la propia clínica per a fer els anàlisis al mateix moment i tests ràpids de leishmània i d’altres malalties.

 

Ecografia

 

Útil per a detectar gestacions i patologies dels òrgans interns. L'ecografia facilita conèixer l’interior, a més sent un mètode no invasiu.

 

Hospitalització

 

Oferim un conjunt de serveis destinats a l’internament de pacients per el seu diagnòstic, recuperació i/o tractament. La infraestructura de la clínica VetPlus permet fer un seguiment personalitzat a cada tipus de mascota. Exigint sempre les màximes garanties per a la seva correcta recuperació. (l’Hospitalització sera de dia).

 

Perruqueria

 

Totes les mascotes que passin per la perruqueria rebran prèviament una exploració mèdica completa per un veterinari/a, sense cost adicional.

 

Botiga

 

Estem especialitzats en alimentació de prescripció tant de gos com de gat. Les dietes de prescripció serveixen per alimentar a les mascotes que pateixen malalties com insuficiència renal o cardiaca, problemes de pell, al·lèrgies, intoleràncies etc.
Aquestes patologies necessiten un control i un tractament específic, així com una alimentació amb control veterinari.
També disposem d’una amplia gama de pinsos, com per exemple Gosbi: tant la seva gama de prescripció, com dels seus complements nutricionals.